deur

 

Met het vervangen van uw huidige deur of kozijn in schitterende buitendraaiende tuindeuren, laat u uw tuin en woning meer in elkaar overlopen. Als u voor kozijnen kiest met glas tot op de grond, betrekt u de tuin bij uw woonruimte. Openslaande tuindeuren zorgen voor een ruimtelijke effect van uw huiskamer en creëren een grote doorgang naar uw tuin. Bovendien zijn de tuindeuren van ANB Midden-West voorzien van Politiekeurmerk Veilig Wonen en SKG** voor uw veiligheid tegen inbraak.

Vaak wordt er gedacht dat het geheel een hoog kostenplaatje met zich meeneemt omdat er veel werkzaamheden moeten worden verricht door het verwijderen van een muur en eventuele radiotoren. ANB Midden-West heeft echte een prima prijs en kwaliteitsverhouding, waarmee ANB Midden-West uw wens op het gebied van tuindeuren op een zeer aantrekkelijke manier kan vervullen. ANB Midden-Westregelt alles voor u.

Hef-schuifdeuren kunnen gemaakt worden in een tweedelige uitvoering tot 6,5 m en schuif-kiepdeuren tot 4,5 m breedte. Een hef-schuifpui is met name bedoeld voor grote glasoppervlakken en intensief gebruik. De basisprincipes van een hef-schuifpui zijn heffen, schuiven en laten zakken. Een kiep-schuifpui is een variant op de hef-schuifpui. Het verschil zit niet alleen in het feit dat deze pui als extra een kiepstand heeft, maar ook dat de pui samengesteld is uit normale raamprofielen. De kiep-schuifpui is meer geschikt voor de kleinere puien en is voor u prijstechnisch interessanter.