ANB Midden-West kozijnen heeft diverse producten om uw woning vrij te houden van insecten. Muggen, vliegen, wespen kunt u buiten houden. Voor vrijwel elk raam of deur is wel een oplossing. De systemen zijn zo ontwikkeld dat de functies van het raam of de deur behouden blijft, u hoeft de horren dus niet te verwijderen.

Inzethorren

De inzethor of inklemhor kan eenvoudig bij een draai-kiepraam in de sponning van het kunststof kozijn geplaatst worden. Metalen veerclips zorgen ervoor dat uw kozijn niet wordt beschadigd en dat de hor uitneembaar blijft. De hor is in vele kleuren leverbaar en daardoor altijd passend bij het raam van uw kozijn.

TIP Voor mensen met een luchtwegallergie:
de inzethorren zijn te leveren met speciaal pollengaas.

Inzet raamplissé

Een strak vormgegeven en soepel lopende hor voor draaikiepramen, met het bekende gevouwen gaas. Omdat het gaas zwart is en daardoor niet reflecteert, wordt het uitzicht slechts minimaal gehinderd.

De horplissé sluit de opening keurig af en blijft netjes op zijn plaats. Kunststof veerclips zorgen ervoor dat de hor niet beschadigd en uitneembaar blijft.

Plissé hordeur

Het horgaas van de Plissé hordeur is, net als de raamplissé, speciaal ontwikkeld om te plisseren: de Plissé hordeur rolt niet op, maar vouwt op.

Sterke punt is het probleemloos functioneren en het ongekende gebruiksgemak. De treklijst klapt niet uit zichzelf terug, maar blijft op elke gewenste stand staan. Dankzij de stabilisatiekoorden blijft de trekslijst evenwijdig en is de hordeur ook door kinderen eenvoudig en veilig te bedienen.

Dubbele Plissé hordeur

De dubbele Plissé hordeur heeft de sterke punten van de enkele Plissé hordeur. Geschikt voor ‘in-de-dag’ montage bij deuropeningen vanaf 130 cm en tot onbeperkte breedte koppelbaar.

De hordeur kan eenvoudig in het kozijn worden geplaatst. De cassette is snel uit te nemen voor reiniging of om tijdens de wintermaanden op te bergen.

Ideaal voor schuifpui of tuindeuren.